Közélet

2014.01.17. 17:08

Dancsó az államkincstár elnöke lesz, Orosházát Zalai irányítja

Dancsó József elvállalta a Magyar Államkincstár elnöki posztját, így le kell mondania országgyűlési képviselői és polgármesteri mandátumáról. A várost Zalai Mihály alpolgármester vezeti a választásokig.

BEOL

– Dr. Dancsó Jsózsef  polgármestert 2014. február 1-jével kinevezem a Magyar Államkincstár elnökének – jelentette be Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter orosházi sajtótájékoztatóján.

– Hosszas átgondolás után úgy döntöttem, hogy ezt a rendkívül megtisztelő feladatot elvállalom. Mindent megteszek, hogy az országot szolgáljam – fogalmazott Dancsó. – Ez a poszt szakmai kihívást jelent nekem is. Azok a munkák, feladatok, amiket eddig vállaltam lezárultak, vagy hamarosan lezárulnak.

A polgármester kiemelte, hogy országgyűlési képviselőként a legfontosabb vállalásait teljesítette, felújították az Orosháza-Tótkomlós és Orosháza- Kaszaper útszakaszt és a térség egyéb fejlesztései rendben mentek.

– A választásokig már nem történnek komoly dolgok a parlamentben, a térségben pedig minden rendben lesz. Eddig is együttműködtem Simonka György képviselő úrral, az ő mentalitását ismerve tudom, hogy minden térséget érintő ügyet elintéz majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!