Közélet

2012.11.19. 16:44

Eredményesen tekertek iskolába, munkába

Egy orosházi nagyüzem és egy békéscsabai iskola is szerepel a Bringázz a munkába akció díjazottjai között.

Cs. I.

A Magyar Kerékpárosklub Bringázz a munkába! őszi felhívására nagyon sokan jelentkeztek Békés megyéből. A 2012 szeptembertől október végéig tartó kampányban majd ötezren vettek részt, együttesen közel egymillió kilométert tekertek.

Akik regisztráltak, azokat értékelték is. Vállalati kategóriában, a nagyvállalatok vetélkedésében a Guardian Orosháza Kft. a második helyen végzett.

— Bár a résztvevők létszáma kevesebb volt az előző években megszokottnál. Ettől az évtől a teljesítők számán kívül az is befolyásolta az elért eredményt, hogy mennyire tartják a dolgozók a vállalatukat kerékpáros barátnak. Az értékelés azt mutatja, hogy dolgozóink méltányolják társaságunk azon kezdeményezéseit, amelyekkel támogatja a kerékpáros munkába járást — nyilatkozta Bánfi Csizmadia Edit.

A cég HR-vezetője elmondta, két dolgozójukat, Bessenyei Zsoltot és Bregesbauer Jánost külön ajándékkal jutalmazták a szervezők.

Az iskolák közötti versenyben a BÉKSZI Trefort Ágoston Tagiskolája a negyedik helyen végzett. Az őszi kampányt teljesítő iskolák tagjait egyébként téli kesztyűvel jutalmazták a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!