Közélet

2010.09.14. 18:02

Gyula értékgazdag címre pályázik

Gyula is benyújtotta pályázatát az Értékgazdag település cím elnyerésére — jelentette be kedden koradélután megtartott sajtótájékoztatóján dr. Perjési Klára.

P. G.

A fürdőváros polgármestere elmondta, fontosnak tartja, hogy a település neve minél jobban forogjon a köztudatban.

— Önmagában az még nem elég, ha a város épül, szépül, nagy szükség van arra is, hogy Gyula jó hírét ismerjék a lehető legtöbb helyen — fogalmazott dr. Perjési Klára.

A díj nyertesei — kategóriánként egy település — az országos médianyilvánosság mellett plakettet és oklevelet kapnak. Emellett jogosulttá válnak a település határán az „Értékgazdag település” tábla elhelyezésére.

A polgármester bejelentette azt is, hogy érvényes volt, de eredménytelenül zárult a gyulavári bölcsőde megvalósítására kiírt, a kistérségi társulás által lebonyolított közbeszerzési eljárás, mivel az alacsonyabb ajánlat is 17 millióval haladta meg a tervezett költségeket, s ezen felül egy ötmillió forintos pluszköltség is jelentkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!