Közélet

2009.02.02. 15:12

Takács alpolgármester helyettesíti a beteg Sztakó polgármestert Tótkomlóson

A vártnál hosszabb ideig betegeskedik Sztakó József, Tótkomlós polgármestere. Helyettesítét Takács Ferenc fideszes alpolgármester látja el, aki ezért havi 150 ezer pluszpénzt vehet fel.

cs. i. - Beol.hu

Megbetegedett a tótkomlósi polgármester, dr. Sztakó József, akinek tartós távollétére kell számítani — ez is elhangzott a legutóbbi testületi ülésen. Lapunk úgy tudja, a város első embere szívproblémákkal küzd. 

Akadályoztatásának idején helyettesítését Takács Ferenc társadalmi alpolgármester látja el. Eddigi tiszteletdíja azonban nem elég a polgármesteri teendők ellátásával járó feladatokra. A költségvetés tárgyalása előtt kellett dönteniük a testület tagjainak, hogy megszavaznak-e Takács Ferencnek plusz juttatást.

A képviselő-testület dr. Sztakó József polgármester tartós akadályoztatása miatt a helyettesítését ellátó Takács Ferenc alpolgármester számára 6 hónap időtartamra havi 150 ezer forintnak megfelelő jutalomkeretet állapított meg.

Ennek felhasználásáról minden hónap soros ülésén, az előző hónapban végzett tevékenység értékelését követően a testület dönt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!