Közélet

2008.08.21. 16:14

Csaba túl messze van - nem a békési megyeszékhelyt választotta az Apollo

Henter Ágnes az ITDH projektigazgatója ma délelőtt telefonon hivatalosan értesítette Vantara Gyula polgármestert, hogy az Apollo Tyres Ltd. Budapesttől közúton egy órányira lévő helyszínt keres a befektetés színhelyének, így Békéscsaba kiesett a beruházásért folyó versenyből.

BEOL

„Nagyon sajnálom, hogy nem Békéscsabát választotta az Apollo Tyres Ltd. és sok sikert kívánok a vállalatnak a beruházáshoz. Ez az eset is alátámasztja, hogy Békéscsabának és az egész megyének milyen óriási szüksége van az M44-esre.

Ezért újabb levélben fordulunk Gyurcsány Ferenc miniszterelnökhöz és Bajnai Gordon miniszterhez, az M44-es fejlesztésének meggyorsítása ügyében” - adott hangot véleményének Vantara Gyula polgármester.

A következő hetekben Békéscsaba önkormányzata felveszi a kapcsolatot az indiai nagykövetséggel (mint ismert, a cég székhelye az ázsiai országban van), valamint személyes találkozót kezdeményez az ITD Hungary vezérigazgatójával, hogy újabb befektetési lehetőségek iránt érdeklődjön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!