elfogatóparancs

2018.03.14. 10:16

Három településen fogtak el körözött személyeket

Elfogás Vésztőn, Gyomaendrődön és Békéscsabán.

police.hu

A Szeghalmi Rendőrkapitányság március 13-án, 13 óra 30 perc körül őrizetbe vett két vésztői férfit, akik ellen a Ceglédi Járásbíróság csalás bűntett miatt adott ki elfogatóparancsot. A 28 éves D. András és a 45 éves R. János ügyük bírósági tárgyalásáig maradnak őrizetben.

Gyomaendrődön, március 13-án, 10 óra 45 perc körül a rendőrök elfogtak egy szarvasi férfit. A 21 éves J. Márk ellen a Szarvasi Járásbíróság magánlaksértés vétség miatt adott ki elfogatóparancsot. A férfit a rendőrjárőrök előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, majd értesítették a körözését elrendelő bírót.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai március 13-án, 11 óra körül elfogtak egy békéscsabai férfit, aki ellen a Kecskeméti Járásbíróság csalás vétség miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a 32 éves H. Józsefet előállították a rendőrkapitányságra és értesítették a körözését elrendelő bírót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!