Kék hírek, bulvár

2016.10.05. 15:46

Három gyermeke várja haza az eltűnt édesanyát

Bozóki Brigittának eltűnése napján orvoshoz kellett volna mennie, oda azonban soha nem érkezett meg. A 42 éves, háromgyermekes szarvasi édesanyát a rendőrség is fényképes felhívással keresi.

BEOL

Szeptember 22-e óta semmit nem tudni a 42 éves Bozóki Brigitta hollétéről, a háromgyermekes édesanya utolsó ismert tartózkodási helye szarvasi otthona volt – írja a Blikk.

A háromgyerekes anyukának rövid, barna haja és barna szeme van körülbelül 158-160 cm magas és 40-45 kg. Fontos információ, hogy súlyos mentális betegségben szenved, az utóbbi időben már nem aludt, nem beszélt. Eltűnése napján orvoshoz kellett volna mennie, mikor testvére érte ment, nem találta otthon.

[caption id="" align="aligncenter" width="600"] Fotó: Facebook
[/caption]

Úgy tudni, se az iratai, se a telefonja nincsenek nála, gyógyszert nem tudják, vitt-e magával. A kerékpárját megtalálták Békésszentandráson a hídnál, onnan gyalog ment tovább, de hogy hova, nem tudni, onnantól ugyanis nyoma veszett.

Aki látta valahol, esetleg tudja, hol lehet, hívja a 66/ 313-711-es telefonszámon a Szarvasi Rendőrkapitányságot, vagy tegyen bejelentést a 112-es segélyhívón.

Címkék#eltűntek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!