Kék hírek, bulvár

2015.07.07. 13:52

Nem vállalja a meghallgatást a családirtó volt élettársa?

Zárt ajtók mögött zajlik a magyarbánhegyesi ámokfutó tárgyalása, ahol többek között meghallgatták a tragédia egyik túlélőjét is. A lövöldöző volt élettársa, M. Adrienn azonban nem jelent meg a bíróságon.

BEOL

Valószínűleg örök életére elkíséri a rettegés R. Józsefet, aki csak az isteni gondviselésnek köszönheti, hogy túlélte a tavalyi magyarbánhegyesi lövöldözést - idézte fel a történteket a Bors.

Ahogy arról korábban többször beszámoltunk, halálos lövöldözés történt tavaly májusban Magyarbánhegyesen, ahol két ember meghalt, két másik pedig súlyos sérüléseket szenvedett. Akkor megírtuk, információink szerint a gyilkos férfi számára kedvezőtlen ítélet született egy gyermekelhelyezési perben, ezért robbanhatott ki a tragédia.

A Bors most érdekes fejleményekről értesült a bíróságon folyó eseményekről. Amikor a bírónő tanúként meghallgatta R. Józsefet, a lövöldözés egyik túlélőjét, a férfin úrrá lett a félelem: képtelen volt egy teremben tartózkodni a családirtóval, ezért kérte, hogy a férfit vezessék ki. A bíróság eleget tett József kérésének, aki ezután már képes volt felidézni a tragédia pillanatait.

A bíróság beidézte M. Adriennt is, az ő meghallgatására azonban egyelőre nem került sor. Az asszony jelenleg Németországban tartózkodik, ő szintén maradandó sérüléseket szenvedett. Vele van kislánya, Napsugár is, aki szemtanúja volt a tragédiának. A lap szerint könnyen lehet, hogy Adrienn nem vállalja a bírósági meghallgatást.

A Békés Megyei Főügyészség a T. Lajossal szemben tényleges életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabását kérte. Az eljárás a Gyulai Törvényszék előtt folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!