A hét ingatlana

2023.04.02. 06:55

Immár belső képeken is kileshető Szarvas legmenőbb vízparti ingatlana

Októberben már rácsodálkoztunk a 165 milliós, vízparti szépségre. A ház belső kapcsán azonban akkor még szégenylősebb volt a hirdető. Jöjjön néhány, a húsvéti hangulathoz jól passzoló fal. És egy, a helyi ingatlanpiacon ritkaságnak számító csodás otthon!

Beol.hu

Eladó Szarvas kedvelt üdülő övezetében magas minőségben épült 2019-óta nagy kihasználtsággal működő vízparti ingatlan. A telek 1052nm, vízpart szélessége 25m, ami egyedülálló a szimpla telkek körében. Az udvarban minden megtalálható ami a a pihenni vágyók kényelmét szolgálja. A medence a gyermekek és a felnőttek számára egyaránt jól használható, mivel osztott, különböző vízmélységgel rendelkezik. A telek gyönyörűen gondozott és magában foglal egy játszóteret, egy jacuzzit, egy bográcsozót, grillezőt és egy 32nm-es fedett teraszt, amelyről nagyon szép panoráma tárul elénk a holtág látványával. A tájolása tökéletes a napozni vágyóknak.

A holtág Szarvas egyik halban leggazdagabb állóvize, ezzel is tovább növelve a szórakozás lehetőségét. A haltelepítésre és a víz cseréjére nagy gondot fordítanak, mivel privát vízről van szó. A fedett terasz alatt van a jacuzzi és nyílik a szaunázás lehetősége. A teraszról egy tágas, világos Nappali, Étkező + konyhába lépünk, melynek mérete impozáns, ami nagyobb társaságok számára is kényelmessé teszi. Ebből a központi helyiségből nyílik a 4 kényelmes szoba és az ezekhez tartozó két fürdőszoba amelyekből az egyik akadálymentesített.  A hűtés-fűtésről 5 db klíma gondoskodik. A vételár fordított áfával értendő és az üzemeltető és Tulajdonos Kft-vel együtt vár értékesítésre. Az ár magába foglalja a képeken látható összes berendezési tárgyat.A kiadott vendég éjszakákat és az ehhez fűződő megtérülést figyelembe véve kiváló üzleti lehetőség!

További csodás otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!