Hírek

2010.01.29. 12:42

Egyelőre senkivel nem közösködik a Tisztelet Társasága

A korábbi híresztelésekkel ellentétben még nem döntött a Tisztelet Társasága arról, hogy mely párt, vagy pártok programját fogják preferálni, illetve közvetíteni a szépkorú tagjaik részére.

Világgazdaság Online

A Tisztelet Társaság közleménye szerint nem igazak azok a találgotások, amelyek szerint már döntöttek arról, hogy mely párt, vagy pártok programját fogják preferálni az idei választásokkor.

A találgatásoknak egyébként az adott indokot, hogy a társaság valamennyi európai választáson induló párt vezetőjét meghívta egy személyes konzultációra a Tisztelet Társasága irodájába, ahol megismerte az adott párt 2010-es választásokon, a szépkorúakat érintő elképzeléseit, valamint tájékoztatást adott a Tisztelet Társasága programpontjairól. Ezen a tanácskozáson a Centrum Párt,  az MCF Roma Összefogás Pártja, az MDF,  az MSZDP, az SZDSZ, az MSZP, valamint a Munkáspárt képviselői vettek  részt.

A Tisztelet Társasága február elején dönt majd arról, hogy mely párt vagy pártok programját fogják preferálni, illetve közvetíteni a szépkorú tagjaik részére.

Ezek is érdekelhetik