Hírek

2006.07.26. 10:52

A győzelemben bíznak a debreceniek

A Debreceni VSC- TEVA csapata szerdán 20.45-től a Bajnokok Ligája második selejtezőkörének 1. mérkőzésén fogadja a macedón bajnok Rabotnicki Skopje gárdáját.

BAMA

- A Rabotnicki nem gyengébb tavalyi ellenfelünknél, a Hajduk Splitnél, legfeljebb a nemzetközi porondon kevésbé ismert együttesről van szó - mondta Supka Attila, a debreceniek vezetőedzője. - A macedónok összesítésben csak 1.0-val jutottak tovább a luxemburgi Dudelange ellen, de nem szabad, hogy ez megtévesszen bennünket.

A tréner elmondta, hogy az egy éve sérüléssel bajlódó Roland Habi mellett - ő a Hajduk Split elleni tavalyi BL-selejtezőn szenvedett keresztszalag-szakadást - Komlósi Ádám és Böőr Zoltán nem egészséges, a többiek bizakodva és motiváltan várják a találkozót. A debreceniek tavaly a BL második kvalifikációs körében a hazai 3-0-ás győzelem után idegenben 5-0-ra ütötték ki a Hajduk Splitet. - Erre most senki ne számítson - intett óvatosságra Supka. - Természetesen rengeteg plusz erőt ad, hogy sokan emlékeznek erre a találkozóra, és mindent megteszünk azért, hogy megháláljuk az egész országból felénk áradó szeretetet.

A mérkőzést a Duna TV élőben közvetíti.

Ezek is érdekelhetik