Hírek

2006.05.05. 09:35

Hamis hír terjed a T-Online nevében az iWiW-ről

A T-Online közlése szerint a nevében úgynevezett hoax-ok (hamis körlevelek) terjednek az interneten, valótlanságokat állítva a nemrégiben megvásárolt iWiW kapcsán.

BAMA

Az elmúlt napokban hamis levelek terjednek az interneten a T-Onine Magyarország nevében az iWiW közösségi oldalról, amelyek a szolgáltatással kapcsolatos valótlanságokat állítanak, és amelyek arra is kérik a címzetteket, hogy minden ismerősüknek küldjék tovább a leveleket. Az egyik levélben Simó György vezérigazgató azért "kéri" a felhasználókat, hogy minden ismerősüknek továbbítsák az üzenetet, hogy a szolgáltató megállapíthassa, hogy a levél küldője aktív iWiW felhasználó-e. A hamis körlevél azon állítása, amely szerint az utóbbi időben a szolgáltatás sebessége lelassult és sok funkció nem elérhető szintén nem igaz, ahogy az sem, hogy az iWiW-en az üzemeltetők regisztrálnák a felhasználók által egymásnak elküldött leveleket, ezáltal nyomonkövetve az iWiW tagok levelezését. A T-Online sajtóközleményében cáfolja a levélben leírtakat, és egyben arra kéri az internetezőket, hogy a levelet ne továbbítsák ismerőseiknek.

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!