Előadás

2022.03.07. 11:15

Gyomaendrődön fórumozott dr. Rétvári Bence

Dr. Rétvári Bence miniszterhelyettes volt az előadója annak az országjáró lakossági fórumnak, amit vasárnap tartottak Gyomaendrődön, a Szent Antal Népház és Művelődési Házban.

V. E.

Dr. Rétvári Bence miniszterhelyettes

Fotó: Jenei Péter

Az esemény házigazdája, Dankó Béla országgyűlési képviselő arról tájékoztatott, hogy Gyomaendrődre az elmúlt években mintegy 13 milliárd forint összegű támogatás érkezett, segítve a város fejlődését, a lakosság életminőségének javítását. Fontos továbbá, hogy jól halad az M44-es építése, illetve az, hogy a választókerületben 2018 óta közel 117,5 kilométernyi út újult meg, és ez a szám 2023-ig meghaladja majd a 150 kilométert. Tehát jó úton haladnak a térség fejlesztésében, és amit elkezdtek, szeretnék a jövőben is folytatni.

Dankó Béla országgyűlési képviselő

Forrás: Jenei Péter

Dr. Rétvári Bence kifejtette, azért érkezett szívesen a gyomaendrődi fórumra, mert Dankó Béla meglátása szerint az az országgyűlési képviselő, aki folyamatosan dolgozik a körzetéért, és a felmerülő problémákra igyekszik azonnal megoldást találni. Hozzátette, saját körzetében is több fórumot tart hetente, és örömmel tapasztalja, hogy a Dunakanyarban és országszerte is egyre többen érdeklődnek az ilyen gyűlések iránt. Ez véleménye szerint azt jelenti, hogy nő azoknak a száma, akik úgy gondolják, hogy a jelenlegi kormánynak folytatnia kell a megkezdett munkáját. Hangsúlyozta, ők mindig a nemzeti színeket tartják a legfontosabbnak, azt tűzik ki magukra március 15-én, és azokhoz tartják magukat évről-évre minden nap. Ellentétben a baloldallal, amelynek tagjai folyamatosan cserélgetik a kitűzőiket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!