Kézilabda

2024.06.09. 11:53

Fiatal, motivált beálló Orosházán

Gutecz Réka személyében újabb beálló csatlakozik az Orosházi KA NB I. B-s női kézilabdacsapata következő évi keretéhez. A 23 éves játékos a Sárvár NB II-es együtteséből érkezik, elmondása szerint a klub professzionális hozzáállása és a fiatal, motiváló környezete vonzotta őt az ország másik végébe.

Beol.hu

Gutecz Réka fejlődni szeretne az új közegben

Akárcsak a nemrégiben lezárult szezonban, úgy a következő idényben is három beállót tart keretében az orosházi együttes. Kozma Flóra után újabb játékos érkezik erre a posztra. Gutecz Réka az elmúlt éveket Mosonmagyaróváron töltötte, három mérkőzésen még az NB I-es keretbe is nevezték.

– A fejlődésem szempontjából mindenképp szerettem volna váltani. Orosháza ideális célpont volt számomra, hogy kipróbáljam magam egy új bajnokságban és környezetben. A fiatal keret is nagyon tetszett. Rendkívül motiváló volt az a profizmus is, amivel Orosházán a kézilabdához állnak. Nem kellett sokat gondolkodnom a döntésemen – nyilatkozta a játékos.

Új közeg, új kihívásokkal

A céljaival kapcsolatban Réka elmondta, hogy a következő szezon mindenképp egy új kihívás lesz. Szeretné minél hamarabb felvenni az osztály ritmusát, hogy segíthesse a csapatot.
– A kellő akarat és motiváció megvan bennem. Szeretnék fejlődni a játék minden elemében, legyen szó támadásról vagy védekezésről. Csapat szinten jó lenne egy eredményes szezont zárni, a lehető legtöbb győzelmet megszerezni. Remélem hamar sikerül beilleszkedni és gyorsan összeszokik a csapat – tette hozzá az orosháziak legújabb játékosa.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában