Kézilabda

2024.06.05. 09:58

Az Előréből igazolt az Orosháza

Újabb fiatal tehetség folytatja Orosházán pályafutását. Madera-Domokos Claudia-Esther a kapuban jelent erősítést a következő szezonban.

Bakulya Mihály

Madera-Domokos Claudia-Esthernek méltó versenytársai lesznek az új csapatánál is

A húszéves hálóőr Békéscsabán nevelkedett. Az utánpótlás mellett több alkalommal az NB I.-es felnőtt mérkőzéseken is nevezték a lila-fehérek. Teljesítménye eredményeként tavaly meghívást kapott a junior válogatott összetartására is. Az NB I. B-s mezőny sem teljesen ismeretlen számára, hiszen tavaly Algyőn, idén pedig Szegeden játszott kettős játékengedéllyel. A következő idényben egy új fejezet kezdődik a karrierjében.
– Úgy éreztem, eljött az ideje a váltásnak annak érdekében, hogy fejlődjek. Ebben az orosházi ajánlat tűnt a legjobb választásnak. Remélem, szép eredményeket érhetünk el közösen. Fiatal a keretünk, de hiszek magunkban, hogy ezt az előnyünkre tudjuk fordítani. Bízom benne, hogy a szezon végén a középmezőnyben vagy még előrébb végzünk – fogalmazott a céljaival kapcsolatban.
A fiatal játékos ellenfélként számtalan alkalommal járt már Orosházán, felnőtt- és utánpótlás meccseken egyaránt. Jövőre még az első osztályban szereplő junior együttes számára is erősítést jelenthet.
– Az orosházi meccsek hangulata nagyon megfogott. A szurkolótábor, akik mindig ott vannak a meccseken és biztatják a csapatot, de az is megmaradt, hogy az utánpótlás is rendszerint ott van a lelátókon. Ellenfélként az a benyomásom volt, hogy az orosháziak az utolsó pillanatig küzdenek és támogatják egymást. Ez nagyon fontos a sikerhez – tette hozzá a kapus.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában