Labdarúgás - Vármegyei I. osztály

2024.05.22. 22:33

Nyert az Orosháza a Bessenyei utcában

A Vármegyei I. osztály 23. fordulójából elhalasztott mérkőzést pótoltak szerdán a Bessenyei utcában. Ahogyan a tabellán elfoglalt pozíciókból sejthető volt, orosházi sikerrel zárult a 90 perc, ám a házigazdák teljesítményét sem érhette rossz szó. Az OMTK-ULE már így sem mozdulhat el a negyedik helyről, az erzsébethelyiek viszont még előreléphetnek a sereghajtóból.

Bakulya Mihály

A jaminaiak hétvégén a városi rivális ellen zárják az évet. Fotó: Für Henrik

Fotó: Für Henrik

Jamina SE–Orosházi MTK-ULE 0–3 (0–2)
Vármegyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Békéscsaba, 70 néző. Vezette: Fekete Zoltán.
Jamina: Démusz – Horváth M., Kardos, Murvai, Dankó, Osztódi (Fábián), Orodán (Simon D.), Kovács I., Ökrös, Lipták-Pikó, Bencsik. Edző: Varga Péter.
Orosháza: Salka – Buzai (Fehér), Kasuba, Juhász, Babolek, Harangozó, Miszlai (Halász), Papp M., Burai, Bónus (Bánki-Horváth P.), Ondrejó. Edző: Bordás Dániel, Huszár Gergő.
Gólszerző: Bónus (28.), Babolek (30., 54.).
Varga Péter: – Elégedett vagyok a csapattal, hiszen volt ismét elképzelés a játékunkban és ez helyzetekben is megmutatkozott egy erősebb csapat ellen, ami előrelépés számomra.
Bordás Dániel: – A szakadó eső nehézzé tette a pályát és a játékunkat, de végig kontrolláltuk a mérkőzést. Jó futballt mutatva eredményesen és sérülésmentesen hoztuk le a meccset.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában