Labdarúgás - NB II. női

2024.05.02. 09:07

A rutintalanság benyújtotta a számlát

Az NB II.-es női nagypályás labdarúgó-bajnokság hétvégi 18. fordulójában a fővárosban szenvedtek súlyos vereséget a gyulai lányok. Az Amazonok játékosai leginkább Vojnity Nórával nem bírtak, aki egymaga négyszer talált a kapujukba, tulajdonképpen ez jelentette a két csapat közötti különbséget.

Bakulya Mihály

Mezei Virág hozta a szokásos lendületes játékát. Archív fotó: Tóth László

Fotó: Toth Laszlo

labdarúgás,eredmény, teljesítmény
Fotó: Tóth László

Lőrinci KSE–Gyulai Amazonok 6–1 (4–1)

NB II.-es női labdarúgó-mérkőzés. Budapest, 50 néző. Vezette: Bánki.

Gyula: Kósa – Szappanos (Kurta), Lovas, Kajári, Molnár Á. (Freiberger), Nagy K., Kurai, Czirók, Mezei, Komlósi, Bordás. Edző: Molnár Zoltánné.

Gólszerző: Vojnity (5., 10., 18., 73.), Sárkány (34.), Kókai (65.), ill. Kurai (20.).

Míg a látogatók igyekeztek céltudatosan építkezni, addig a hazaiak előrevágott labdákkal operáltak és Vojnity két esetben is jól élt ezekkel. Bár Kurai Nikolett szabadrúgásból szépített a félidő közepén, a gyulaiak újabb hibáit kihasználva, jelentős előnyt szerzett szünetig a Lőrinci. A második játékrész során is a vendégek játszottak, a hazaiak rúgták a gólokat, így alakult ki az irreális különbség.

Molnár Zoltánné: – Bosszant a vereség, mert semmi különbség nem volt a két csapat között. A kapott gólokat a rutintalanság számlájára írjuk, viszont az biztos, hogy mi legalább próbálkoztunk focizni, míg ellenfelünk eredményesen, cél nélkül játszott, ami hasznosnak bizonyult.

A bajnokság állása 18 forduló után: 1. Bp. Honvéd 51 pont, 2. Újpest FC 46, 3. Eger 42, 4. Lőrinci 36, 5. Nyíregyháza 34, 6. Hatvan 33, 7. Gyula 25, 8. Kazincbarcika 16, 9. Arany Bácska 13, 10. Szolnok 13, 11. BVSC 6, 12. SKSE 3.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában