Labdarúgás - Vármegyei I. osztály

2024.05.01. 18:10

Pontosztozkodás Szeghalmon

A Vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 18. fordulójából elnapolt találkozót pótoltak szerdán, a munka ünnepét kihasználva. Szeghalmon a tavaszra remek formát öltő házigazdák kétszer is vezettek az esélyesebbnek tekintett szarvasiak ellen, azonban Endrefalvi mindkétszer egalizált. A végén is ő volt a főszereplő, amikor reklamálásért kiállították.

Bakulya Mihály

A döntetlennel a szarvasiak maradtak második helyen, a szeghalmiak pedig pontelőnyre tettek szert a Nagyszénással szemben.
 

labdarúgás, eredmény, csapatjáték
A tabellán előkelőbb helyen álló szarvasi együttesnek be kellett érnie az egy ponttal Szeghalmon. Fotó: Babák Zoltán


Szeghalmi FC–Szarvasi FC 2–2 (0–0)
Vármegyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Szeghalom, 150 néző. Vezette: Telek András.
Szeghalom: Oláh Z. – Tófalvi (Csikós), Oláh A., Kiss L. (Cserna D.), Zsömbörgi, Szász, Takács, Darányi, Vágási, Mészáros, Jánovszki. Edző: Oláh Ferenc.
Szarvas: Köteles – Endrefalvi, Máté (Zahorán), Zima, Kerekes, Magyar, Barna, Marik (Bány), Palik (Polonszki), Pilán M., Simon R. Edző: Sajben Gábor.
Gólszerző: Jánovszki (52.), Mészáros (79.), ill. Endrefalvi (67., 90.). Kiállítva: Endrefalvi (93. – reklamálásért).
Oláh Ferenc: – Rangadó jellegű meccset játszottunk, nagy iramban, két jó csapat találkozott, jó játékvezetés mellett. Mindkét félidőt nagyon jól kezdtük, ebben az időszakban szerezhettünk volna további gólokat, aztán volt egy periódus, amikor főleg a szögletekkel nagy nyomást gyakorolt ránk az ellenfél. Kis szerencsével nyerhettünk volna, de az összkép alapján igazságos az eredmény.
Sajben Gábor: – Változatos mérkőzésen, sok lehetőségünk volt a gólszerzésre. A vitatott történésekkel együtt is csak magunkat okolhatjuk az elhullajtott pontokért.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában