Gyermekfoci

2024.05.27. 14:04

Fesztiválhangulat az évzáró Bozsikon

A Bozsik-program keretében a hétvégén rendezte meg az Orosházi MTK-ULE az U7-es és U9-es korosztály számára a Bozsik Labdarúgó Fesztivált. Orosházán nyolc labdarúgó egyesületből érkezett apróságok rúgták a bőrt.

Gajdács Pál

Forrás: OMTK-ULE facebook

Érkeztek 7 és 9 éves gyerekek Battonyáról, Békésszentandrásról, Mezőkovácsházáról, Mezőhegyesről, Csorvásról, Tótkomlósról, Nagyszénásról és Orosházáról. A szombati eseményen mintegy 180 gyermek rúgta a bőrt az ULE pályáin.

A gyerekek a szabályok szerint amolyan bemutató jelleggel, fesztiváli hangulatban futballoztak. Több pályán, eltérő nagyságú kapukra. Az eredményeket nem jegyezték, a játék örömén volt a hangsúly.

A díjazottak. U9-es korosztály. Csorvás: Krámli Kende, Könyves Balázs Benedek. Mezőkovácsháza: Sipos Levente, Dús Kevin. Mezőhegyes: Szabó Bence, Kovács Krisztián. Tótkomlós: Makán Krisztián. Nagyszénás: Bencsik Botond, Farkas Zalán. Battonya: Dusnok Milán, Kollár Benett. Orosháza: Vass András, Nagy Levente, Kis Zoltán, Bakos Noel. Békésszentandrás: Sárkány Soma, Boldizsár Bence.

U7-es korosztály. Mezőhegyes: Medve Mihály, Potocska János. Tótkomlós: Lehóczki Zénó, Bugyás Gábor. Nagyszénás: Andorko Levente, Pásztor Dorián, Gábor Nimród. Orosháza: Budai Zoltán, Nassif Benedek, Rajki Zoltán, Polyák Bence, Drahota Norbert. Békésszentandrás: Gombai Barnabás, Bakró Botond.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában