Kézilabda

2024.05.27. 09:32

Baráth Berta Orosházán marad

A következő szezonban is az Orosházi KA NB I. B-s csapatában folytatja karrierjét Baráth Berta. A 19 évesen Békéscsabáról igazolt tehetség a harmadik idényét kezdheti a klubnál.

Bakulya Mihály

Baráth Berta dinamikus fejlődéséből sokat profitálhat az orosházi csapat. Fotó: Zsedényi Péter

Az átlövő ebben az idényben rengeteget fejlődött, míg egy éve 57 alkalommal volt eredményes a bajnoki találkozókon, addig a most lezárult évadot 99 lőtt góllal zárta, ezzel a házi góllövőlista harmadik helyén végzett.
Berta számos alkalommal megvillantotta képességeit. Távoli bombái mellett, gyors cseleivel is hatásosan hozza zavarba az ellenfelet. A klub vezetőinek reményei szerint a fejlődése dinamikus marad és hasonlóan jól teljesít majd a következő szezonban.
– Nagyon barátságos és közvetlen közegbe kerültem, ahol úgy érzem megtaláltam a helyem. Ezért is döntöttem amellett, hogy itt szeretnék maradni, ahol minden adott a további fejlődésemhez. Az már csak ráadás,hogy a közelben lakom, így gyakrabban tudom meglátogatni a családomat is – avatott be döntése hátterébe a játékosa.
Az átlövő azt is elmondta, hogy jövőre szeretne még stabilabb játékot hozni, illetve a csapat meghatározó tagjává válni, amivel hozzásegítheti a kitűzött célokhoz.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában