Labdarúgás - Vármegyei II./A osztály

2024.05.19. 17:51

Az elekiek otthonosak voltak a Csányi utcában

Meglepő eredmény született a Csányi utcában, a Vármegyei II./A osztályú labdarúgó-bajnokság 24. fordulója vasárnapi záró mérkőzésén. A vendég elekiek jó helyzetkihasználás mellett őrölték fel a házigazdákat, akik a találkozó végén össze is roppantak, így nagy különbségű vereségbe szaladtak bele. A határvárosiak sikerükkel pontszámban beérték a 10. helyen tanyázó MÁV csapatát.

Bakulya Mihály

Az elekiek már múlt héten a bajnok ellen is remekül helytálltak, most pedig kamatozott is a nagy akarás. Fotó: Bencsik Ádám

Fotó: Bencsik Adam

Békéscsabai MÁV SE–Elek USE 0–5 (0–1)
Vármegyei II./A osztályú labdarúgó-mérkőzés. Békéscsaba, 40 néző. Vezette: Czene Zoltán.
Békéscsabai MÁV: Bócsik – Lévai (Takács K.), Viczián, Lukács (Erdélyi), Zsömbörgi, Zsibrita, Vozár, Petri, Szarka, Kőszáli (Takács L.), Kovács Gy. Edző: Dohányos Zoltán.
Elek: Kurta – Jánki, Sipos, Kajári, Kovács Zs., Nagy E. (Kászián), Jepure (Nagy Á.), Nagy G., Kádár, Kasznár, Puporka (Rostás). Játékos-edző: Nagy Gergely.
Gólszerző: Kajári (40., 51.), Rostás (81., 85., 89.).
Dohányos Zoltán: – Nagyon szomorú vagyok, hogy a hét év alatt felépített csapat hetek alatt hullott az atomjaira. Gratulálok a vendégeknek!
Nagy Gergely: – Az első perctől szervezetten, és nagyon lelkesen játszottunk. A második félidei teljesítménnyel, és Rostás Beni extra villanásainak köszönhetően nagyszerű győzelmet arattunk, amiért megdolgoztunk a küzdelmes mérkőzésen. Gratulálok az egész csapatnak!

Hotya Péter

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában