Fekvenyomás

2024.04.09. 10:07

Hárman indultak, mindannyian győztek

Hagyományosan Kiskunfélegyházán kezdik meg a szezont a békéscsabai Fanatic Body&Fitness Power versenyzői. Három versenyző indult, mindannyian az első helyen végeztek.

Gajdács Pál

A hétvégén megrendezett évadnyitó viadalra foghíjas csapat utazott el, mert az állandó tagok közül többen is betegséggel küszködnek és volt aki műtét után lábadozik. Akik azonban ott voltak, kitettek magukért, mindannyian a győztesnek járó serleggel térhettek haza. A mastersben Poliak Judit felhúzásban 97,5 kilogrammos eredménnyel győzött. Az első versenyén próbálkozó Botás István fekvenyomásban a 67,5 kilós súlycsoportban 120 kg-os eredménnyel szerezte meg az első helyet. Klemm Ferenc – ugyancsak fekvenyomásban – a –125 kilogrammos súlycsoportban 170 kilogrammos teljesítménnyel győzött.

 

– Klemm Feri nagyot nyomott úgy, hogy neki még bele kell erősödnie a +125 kilogrammos súlycsoportba – értékelt Dénes József a Fanatic Body&Fitness Power vezetője. Botás Pisti első versenyén jól helytállt és Poliak Judit is megtette a magáét. A versenyzőket a világbajnokságra készülő Kurucz László és Forgó Lajos kísérte el, nekik köszönjük a segítséget!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában