Asztalitenisz

2024.04.16. 10:22

Bényei Nelli és Vadász Réka bronzérmet nyert

Budapesten, az Ormai László Csarnokban rendezték meg az U15-ös országos leány asztalitenisz csapatbajnokságot. A tizenöt együttes vetélkedésén az ASE Orosháza két alakulattal képviseltette magát.

Verasztó Lajos

Bényei Nelli és Vadász Réka

A csoportmérkőzések során a Sánta Elena, Vashegyi Regina, Rosinszky Petra alkotta második számú gárda három vereséggel – Nyírbátor I. (0:3), Debreceni AK II. (0:3), ATSK Szeged (1:3) – utolsó helyen végzett csoportjában.
Az orosházi egyes csapat Bényei Nelli és Vadász Réka alkotta. A két lány 3:0-ra nyert a Budaörs és a Nyírbátor IV. ellen, majd 3:1-re alulmaradt a Debreceni AK I-es gárdájával szemben és csoportmásodikként jutott a legjobb nyolc közé. A negyeddöntőben Bényei Nelliék 3:1-re győztek a Nyírbátor II. ellen, majd a fináléba jutás viszont nem jött össze, mert a későbbi bajnok ATSK Szeged 3:0 arányban jobbnak bizonyult náluk, így bronzérmesek lettek.
Végeredmény: 1. ATSK Szeged, 2. Szombathelyi AK, 3. ASE Orosháza I. és Debreceni AK. I.

V. L.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában