Kézilabda

2024.04.09. 10:27

Negyedik orosházi évét kezdheti Bálint Anna

A klub vezetői hozzáláttak a Zengő Alföld-Orosházi KA NB I. B-s női kézilabdacsapat jövő évi keretének kialakításához. Első körben természetesen azokkal a játékosokkal egyeztettek, akik idén is a gárdához tartoznak és a teljesítményük meggyőző volt az évad során.

Bakulya Mihály

A sort „végy egy jó kapust" elven Bálint Annával kezdték. A 23 éves hálóőr a harmadik idényét tölti Orosházán, azóta fontos tagja a felnőtt együttesnek. A hétvégi bajnokival bezárólag összesen 85 mérkőzésen viselte a gárda mezét, és néhány alkalommal még a góllövőlistára is feliratkozott. Összesen öt alkalommal szerzett gólt. Számos emlékezetes sikerhez járult hozzá kiváló teljesítményével.

kézilabda, csapatjáték, negyedik év
Bálint Anna megbízhatóan teljesített idén is


A hosszabbítással kapcsolatban úgy fogalmazott, az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy nagyon jól érzi magát Orosházán. A klub, azon belül a csapat egy összetartó közösséget alkot.
– Emellett adott a sok játéklehetőség is, amivel igyekszem a tudásom legjavával élni. Másik fontos szempont volt a döntésemben, hogy jövőre diplomázom a Kodolányi János Egyetemen – fogalmazott Anna azzal kapcsolatban, miért döntött a maradás mellett.
A székelyudvarhelyi kapus a negyedik orosházi szezonjában szeretne jobb és stabilabb teljesítményt nyújtani, amivel támogatni tudja a közös célok elérését.
A klub jelzése alapján a bejelentések a következő napokban folytatódnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában