Kézilabda

2024.04.12. 11:41

A dinamikusan fejlődő Ács Orsolya is Orosházán marad

Az Orosházi Kézilabda Club vezetői az NB I. B-s női bajnokságban szereplő csapatuk újabb értékes tagját sikerült megtartani. A következő idényben is náluk játszik majd Ács Orsolya.

Bakulya Mihály

A fiatal beálló négy évvel ezelőtt Gyomaendrődről igazolt Orosházára az ifjúsági csapatban. Pillanatok alatt beilleszkedett és az együttes meghatározó tagjává vált. A 2020/21-es szezonban már a felnőttek között is lehetőséget kapott, azóta évről évre rengeteget fejlődött. Mára a védelem egyik alappillére, és támadásban is egyre nagyobb szerepet tölt be.

kézilabda, fejlődés, Orosháza


– Több dolog is a maradásom mellett szólt – kezdte az indoklást a 21 éves játékos. – Egy fiatal, összeszokott csapat alakult ki az évek alatt, amelyben nagyon jól érzem magam. A pályán belül és kívül is remekül megértjük egymást. Emellett jelenleg a Kodolányi János Egyetemen tanulok, így ez is hozzájárult a hosszabbításomhoz – fogalmazott Orsi.
A beálló idén 27 meccsen 47 gólt szerzett. Személyes céljai közé tartozik, hogy az ötödik orosházi szezonjában a játékát stabilizálja, ezzel is segítve a csapatot a kitűzött célok elérésében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában