Labdarúgás - Vármegyei III. osztály Északi csoport

2024.04.15. 10:29

A csárdaiak idő előtt befejezték

A Vármegyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság Északi csoportját vezető tandem fölényes győzelemmel erősítette tovább pozícióját a szombati 16. fordulóban. A címvédő keresztúri gárda Bucsát verte, az első számú kihívójának számító Vésztő a sereghajtót „porolta el”. A bronzéremért megvívott sarkadi derbit a házigazdák nyerték a zsadányiak ellen, ezzel pedig a dobogós helyet is átvették a tabellán.

Bakulya Mihály

Fotó:

Sarkadkeresztúri SE–Bucsa SE 7–0 (5–0)
Vármegyei III. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Sarkadkeresztúr, 70 néző. Vezette: Gulyás Sándor.
Sarkadkeresztúr: Kóra – Szalazsán A., Molnár M., Takács L. (Patka), Tóth I., Széplaki (Szalazsán R.), Patkás D., Szabó Milán, Patkás S. (Pulyka), Zsoldos (Szabó I. Mózes), Szabó II. Mózes. Játékos-edző: Szabó I. Mózes.
Bucsa: Hegyesi – Szujó (Berényi), Tóth K., Kiss A., Pádár (Nagy F.), Fábián, Molnár Zs. (Csanádi), Pap S., Hangyási, Tasi T., Vágner. Játékos-edző: Nagy Ferenc.
Gólszerző: Zsoldos (3.), Takács (12.), Patkás S. (21.), Patkás D. (24., 86.), Tóth I. (32.), Szalazsán R. (82.).
Szabó I. Mózes: – Az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést, a másodikban becseréltünk 133 évet, ezért lassúbb lett a csapat, ennek ellenére azért magabiztosan győztünk.
Nagy Ferenc: – Foghíjas csapatommal ennyit tudtunk kihozni a mai napból. Viszont nem mennék el szó nélkül amellett, amit a hazai kispadról hallottam. Szerintem nem az ilyeneknek meg Kötegyánnak kellene egy alsóbb liga, hanem feljebb kéne lépni egy osztályt, ha már minden évben megnyerik a bajnokságot, és ott megmutatni, nem itt arcoskodni.

Csávás Lajos

 

Sarkadi KLE–Zsadány KSE 3–1 (1–1)
Sarkad, 100 néző. Vezette: Karácsony Ádám Márk.
Sarkad: Gyebnár – Mezei, Ruzsa, Spitzer, Harmati (Urbán), Szűcs (Bozsányi K.), Hrabovszki (Kónya), Trippon (Varga Z.), Kocsis Z. (Bódi), Erdei, Szabó G. Edző: Balogh Csaba.
Zsadány: Csizmadia S. – Németh Á., Szőrös, Baksai, Szabó D. (Vásárhelyi), Bakó A., Kiss B., Fürj, Szilágyi, Györösi, Csizmadia G. Edző: Csizmadia Sándor.
Gólszerző: Spitzer (23.), Erdei (64.), Bozsányi K. (87.), ill. Csizmadia G. (29.). Kiállítva: Szabó G. (83. – második sárga lap).
Balogh Csaba: – Jól kezdtük a mérkőzést, megszereztük a vezetést, de az ellenfél az első támadásából gólt ért el. A második félidőben is jól, akaratosan küzdöttünk és a végén tíz emberrel is megérdemeltük a győzelmet. Gratulálok a srácoknak!
Csizmadia Sándor: – Gratulálok a Sarkadnak a győzelemhez, amely kihasználva az összes hibánkat, ma jobban akarta a sikert. Úgy érzem, hogy a felnőtt csapatunk sok tagja magasról ejt az egészre. Sajnálom, hogy a szurkolóink idáig elfáradtak ezért.

Mészár Zoltán

 

Vésztői TK–Csárdaszállási SZSK 15–1 (10–0)
Vésztő, 150 néző. Vezette: Drozdik Péter.
Vésztő: Pankotai – Varga T. (Fehér), Szabó R., Fazekas R., Pap Sz. (Juhász Á.), Balázs (Varga E.), Pap Zs., Nikula, Gurmai (Tóth D.), Szabó Sz. (Szabó S.), Bradák. Edző: Kuti István.
Csárdaszállás: Rácz M. – Székely, Lakatos A. (Víg), Papp J., Lakatos M., Migale, Dudás, Váradi Á., Fábián D., Nagy R. (Gonda), Szabó Á. Edző: Zahorán Attila.
Gólszerző: Pap Sz. (4., 13., 37., 55.), Bradák (6., 12., 25., 57., 84.), Fazekas R. (15., 26., 32.), Nikula (35., 77.), Juhász Á. (62.), ill. Dudás (66.).
Kuti István: – Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Köszönjük a szurkolást, és külön köszönet a csárdai csapatnak a sportszerű hozzáállásért. Sportszerű és jó játékvezetés.
Zahorán Attila: – Nagyon széteső játékot nyújtottunk, sajnos nem álltunk úgy bele, mint a korábbi hetekben. A mai volt az utolsó meccsünk, nem folytatjuk tovább, mert elfogytunk, nem tudunk kiállni. Ősztől még egyszer megpróbálunk nekifutni, igyekszünk kitartóbb játékosokból újra összeállni.

K. I.

Szabadnapos: Okány KSK

 

Következik

17. forduló. Április 20., szombat, 17.00: Okány KSK–Vésztői TK, Csárdaszállási SZSK–Sarkadkeresztúri SE, Bucsa SE–Zsadányi KSE. Szabadnapos: Sarkadi KLE.

Mesterlövészek

24 gólos: Bradák László (Vésztő)

18 gólos: Patkás Dániel (Sarkadkeresztúr)

13 gólos: Sáss Ádám (Sarkadkeresztúr)

12 gólos: Fazekas József Richárd (Vésztő)

11 gólos: Mezei Jenő (Sarkad), Szűcs Gyula (Sarkad)

10 gólos: Patkás Sándor (Sarkadkeresztúr)

8 gólos: Fürj Mihály (Zsadány), Pap Szabolcs (Vésztő)

7 gólos: Baksai Zsolt (Zsadány), Csizmadia Gergő (Zsadány), Pap Zsolt (Vésztő), Ruszó Patrik (Okány), Szabó Barnabás (Okány), Szilágyi Erik (Zsadány), Szőke Imre (Vésztő), Tasi Tibor (Bucsa), Zsoldos Zoltán Ferenc (Sarkadkeresztúr)

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában