Küzdősport

2024.03.15. 11:06

Szombaton újra Küzdelem Napja Gyulán

Ha március, akkor Küzdelem Napja, immáron egy évtizede. A még mindig roppant népszerű, rendszeresen telt ház előtt zajló, tizenegyedszer sorra kerülő gálát március 16-án, szombaton, a gyulai Prohászka Zsolt Tornacsarnokban rendezik meg.

Gajdács Pál

A Küzdelem Napján túlnyomó részben a K–1 szabályrendszerben láthatók majd mérkőzések, a fight card-on előzetesen nem kevesebb, mint 25 mérkőzést tüntettek fel. 

újra, küzdelem, Gyulán

A 20 óra után tervezett fő mérkőzések sorát a Jelencsics Miklós és a román Edwin Petrea párharccal nyitja meg, majd Sánta Máté Karczub Donáttal, Simonka Rajmund Acilless Nyekita Leventével, zárásként pedig Nagy Viktor Gyuricza Gergellyel csap össze.

A K1-es mérkőzések között hét bokszcsatát illesztettek a programba, ezek közül a legkülönlegesebbnek az edzőként klubvezetőként, promoterként is ismert egykori kiváló amatőr és profi bokszoló, a békési Surman Zoltán mérkőzése ígérkezik. A 47 esztendős sportember a nála tíz évvel fiatalabb szerb Darko Knezeviccsel néz majd farkasszemet a ringben freeboxingban, melyben a hagyományos ökölvíváshoz képest kétféle plusz akciót lehet végrehajtani. 

A mérlegelést 13.30 tartják. A program egy órával később K1-es párharcokkal kezdődik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában