Labdarúgás

2024.03.25. 21:34

Kvasznovszky Józsefé a szénási kispad

A Nagyszénás SE vezetősége közleményben tudatta közösségi oldalán, hogy elváltak a Vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő csapat és Juhász Norbert edző útjai. Lapunk értesülése szerint a szakvezető az Orosháza elleni hétvégi 7--0-s vereséget követően mondott le pozíciójáról, amit az elnökség elfogadott.

Bakulya Mihály

„Juhász Norbert és a vezetőség amellett döntöttek, hogy nem folytatják tovább a közös munkát, így e héttől már új szakember látja el a felnőtt együttes vezetőedzői teendőit.
Az utód a nap folyamán kinevezésre került: a holnapi edzéstől kezdve sokak régi ismerőse, a tapasztalt tréner, Kvasznovszky József veszi át a szakmai munka irányítását.
Az egyesület köszöni Juhász Norbertnek a játékosként és edzőként tett szolgálatait, további pályafutásához pedig sok sikert kíván, emellett pedig Kvasznovszky Józsefnek eredményes munkát a Nagyszénás SE élén” – szól a hivatalos közlemény.

Juhász Norbert másfél évnyi edzősködés után állt fel a kispadról. Fotó: Bohus Krisztián 


A 34 esztendő Juhász Norbert 2018-ban játékosként került a kék-fehér klubhoz, ahol 2022 nyarán hagyott fel a játékkal, akkor vette át a csapat irányítását, amellyel 6. helyen zárta az első évét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában