Cselgáncs

2024.03.20. 13:24

Két verseny, két-két aranyérem

Két versenyen felállhatott a dobogó tetejére a Békés Megyei Kano Judo SE két utánpótlás korú versenyzője, Ochkur Polina és Csikós László.

Gajdács Pál

Csikós László és Ochkur Polina

Mórahalmon a serdülő korosztálynak rendeztek országos rangsorversenyt, ahol három versenyző képviselte a békéscsabai egyesületet. A +81 kg-ban a korosztályos válogatott, Csikós László uralta a mezőnyt, határozott stílusával négy gyors ippon győzelemmel lett a kategória legjobbja. A -63 kg-ban induló Ochkur Polina alig két percet töltött a szőnyegen, esélyt sem hagyott ellenfeleinek. Három gyönyörű ippon értékű dobástechnikát követően állhatott a dobogó tetejére. Sérüléséből felépülve indult a -48 kg-osok között Szavicskó Dorka. Technikásan mozgott a tatamin, de végül helyezetlenül zárt.

A hétvégén szintén három judoka indult el a Budaörs Kupán. Csikós László ismét remekelt és nem talált legyőzőre. A négy mérkőzése során remek ippon értékű dobástechnikákkal múlta felül ellenfeleit és lett az aranyérem tulajdonosa. Ochkur Polina megtartva jó formáját másodpercek alatt söpört végig a mezőnyön. Négy technikás ippon győzelmet követően lett a súlycsoportjának legjobbja. Gajdács Ábel a –66 kg-ban versengett és egy szép ippon győzelemmel is kirukkolva a pontszerző ötödik helyen zárt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában