Asztalitenisz

2024.03.12. 11:37

Hengereltek a békési pingpongozók

Az NB II.-es békési csapat fölényes győzelemmel folytatta bajnoki szereplését. A sikerhez Ágota Csilla három egyéni és egy páros sikert tett hozzá, ami esetében azért figyelemre méltó, mert délután már az NB I.-es női alakulatban volt jelenése Szegeden.

Verasztó Lajos

A Békés TEAM együttese fölényes győzelemmel folytatta szereplését

A vármegyei alakulatok igazi játszótere egy osztállyal lejjebb van. Ott a csoportot hibátlanul vezető mezőberényiek szabadnaposak voltak, az orosháziak pedig elhalasztották a karcagi meccsüket az NB I.-es női forduló miatt. A többiek azonban játszottak, igaz győzelmet csupán a gyulaiak könyvelhettek el a jászkunsági ellenfelekkel szemben. A békéscsabaiak egy héttel a gyulai „iksz” után ismét döntetlenre végeztek, a szarvasiak pedig szoros csatában maradtak alul Jászberényben.

asztalitenisz, győzelem, bajnoki
 A Békés TEAM együttese fölényes győzelemmel folytatta szereplését

Békési TEAM–Dunaharaszti MTK I. 14:4
NB II.-es csapatbajnoki asztalitenisz-mérkőzés, Békés. Békési győztesek: Balogh Ágnes Kíra 4, Ágota Csilla 3, Szelei Ákos 3, Szilágyi Lívia 2, valamint az Ágota Csilla, Balogh Ágnes Kíra, és a Szelei Ákos, Szilágyi Lívia páros.

Jászberényi AK–Demeter Lehel ASE 10:8
NB III.-as csapatbajnoki asztalitenisz-mérkőzés, Jászberény. Szarvasi győztesek: Medvegy Ákos 4, Magyari Milán 2, Hortobágyi Bálint, és a Hortobágyi Bálint, Medvegy Ákos páros.

Jászkun Volán SC–Gyulai AK 5:13
NB III., Szolnok. Gyulai győztesek: Béres Sándor 4, Styr György 4, Dihel Mihály 2, dr. Várady Zsolt 2, és a Béres Sándor, Styr György páros.

Csaba Fly AE–Tisza SE Szolnok 9:9
NB III., Békéscsaba. Békéscsabai győztesek: Bunda Szabolcs 4, Vizsnyai Dávid 2, Orodán Imre, valamint a Bunda Szabolcs, Vizsnyai Dávid, és az Orodán Imre, Szenes Iván páros.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában