Asztalitenisz

2024.03.02. 18:14

Döntetlen született Gyulán 

Újabb sikeres mérkőzéssel folytatta bajnoki szereplését a Békés TEAM NB II.-es asztaliteniszcsapata. A legmagasabb szinten jegyzett viharsarki vegyes együttes a pályaválasztói jogot felcserélve, két kimagasló teljesítménnyel nyert Cegléden, ezzel megerősítette pozícióját a Dél-keleti csoport dobogósai mögött.

Verasztó Lajos

Egy osztállyal lejjebb vegyes képet fest a vármegyei együttesek szereplése. A hibátlan teljesítménnyel éllovas berényiek Jászberényben sem kegyelmeztek vendéglátójuknak, a szarvasi csatában a fiatal házigazdáknál Medvegy Ákos kiváló teljesítménye önmagában nem volt elegendő a rutinos karcagiak ellen. Két ifjú játékossal soraikban, hasonlóan jártak az orosháziak is Szolnokon. Kiegyensúlyozott meccset hozott a gyulai vármegyei derbi, ahol a csabai együttes két kimagasló játékkal raboltak pontot.    

asztalitenisz, verseny,
Vizsnyai Dávidnak nem kis szerep jutott abban, hogy a csabaiak pontot tudtak szerezni Gyulán. Fotó: Jenei Péter

Ceglédi VSE II.–Békési TEAM 6:12 

NB II.-es csapatbajnoki asztalitenisz-mérkőzés, Cegléd. Békési győztesek: Balogh Ágnes Kíra 4, Szelei Ákos 4, Ágota Csilla 2, Szilágyi Lívia, az Ágota Csilla, Balogh Ágnes Kíra páros.

 

Demeter Lehel ASE–Kováts DSE Karcag 6:12

NB III., Szarvas. Szarvasi győztesek: Medvegy Ákos 4, Hortobágyi Bálint, és a Hortobágyi Bálint, Medvegy Ákos páros.

 

Gyulai AK–Csaba Fly AE 9:9

NB III., Gyula. Győztesek: Dihel Mihály 2, Sarkadi Árpád 2, Styr György 2, Várady Zsolt 2, és a Dihel Mihály, Várady Zsolt páros, ill. Bunda Szabolcs 4, Vizsnyai Dávid 4, és a Bunda Szabolcs, Vizsnyai Dávid páros.     

 

Jászberényi AK–HED-LAND Mezőberényi SE 5:13

NB III., Jászberény. Mezőberényi győztesek: Juhász Ádám 3, Molnár Gergely 3, Szűcs Sándor 3, Tóth Sándor 3, és a Szűcs Sándor, Tóth Sándor páros.

 

Tisza SE–ASE Orosháza 11:7

NB III., Szolnok. Orosházi győztesek: Farkas Dávid 4, Bényei Nelli, Bohács Béla, Farkas Izabella. 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában