Asztalitenisz

2024.03.12. 10:37

Bertalan Sándorra emlékeztek

A Békés Vármegyei Asztalitenisz Szövetség, Sarkad város önkormányzata, és a helyi Pelikán Asztalitenisz Sportegyesület hétvégén bonyolította le a Bertalan Sándor-emlékversenyt, melyet először 18 éve rendeztek meg az egykori szabadidős sportvezető emlékére.

Verasztó Lajos

Az esemény megnyitóján dr. Mokán István Sarkad polgármestere a helyi egyesületet méltatta, akik eredményesen képviselik a vármegyei asztalitenisz életben a várost, továbbá őrzik a hagyományokat, és megemlékeznek olyan nagyszerű sportemberekről mint a verseny névadója. Dr. Sipos Lajos, a hazai egyesület részéről megköszönte a több mint ötven játékosnak a részvételt, továbbá kifejtette, hogy a nagysikerű viadalt jövőre is megrendezik.

A férfi döntőben Csarnai Gábor adogat Király Pongrác ellen. Fotó: Vármegyei szövetség  

Eredmények. Vegyes páros: 1. Mátyási Henrietta, Csabai Dániel (Békéscsabai ASE), 2. Darvasi Ibolya, Király Pongrác (Nagyszalonta), 3. Boros Márta, Czebe Gyula (Békési TEAM, Békési TE) és dr. Siposné Boldog Angelika, dr. Sipos Lajos (Sarkadi Pelikán ASE).
Nyílt páros: 1. Csarnai Gábor, Sebestyén Sándor (Békési TE), 2. Deák Tibor, Csabai Dániel (Békéscsabai ASE), 3. Farkas Gábor, Tóth Imre (Nagyszalonta) és Teo Dubere, Király Pongrác (Nagyszalonta).
Férfi egyéni: 1. Csarnai Gábor (Békési TE), 2. Király Pongrác (Nagyszalonta), 3. Sebestyén Sándor (Békési TE) és Csabai Dániel (Békéscsabai ASE). Vigaszág: 1. Csepregi Sándor (Békési TE), 2. Mile Imre (Békéscsabai ASE), 3. Viktor Gyula (Sarkadi Pelikán ASE) és Darvasi Ibolya (Nagyszalonta).
Női egyéni: 1. Máté Andrea (Sarkadi Pelikán ASE), 2. Boros Márta (Békési TEAM), 3. Áberle Ildikó (egyesületen kívüli) és Ádámosi Klaudia (Nagyszalonta).

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában