Asztalitenisz

2024.03.11. 10:33

Az orosháziak mindent megnyertek

Idén először találkoztak az NB I.-es bajnokságban szereplő női asztalitenisz-csapatok. A két napot érintő hétvégi szegedi programban három-három találkozó várt a mezőnyre.

Verasztó Lajos

A két vármegyei érdekelt közül a csoportelsőként záró orosháziak teljesítettek sikeresebben, akik mindhárom párharcukat megnyerték Veréb Xénia vezetésével, így a Balogh Ágnes Kírát nélkülöző békésieket is két vállra fektették. Utóbbiak a Vecsés elleni döntetlennel gyarapították pontjaik számát.

asztalitenisz, vármegyei, csapatok
Az ASE Orosháza csoportgyőztes csapata, balról Fehér Zsófia, Benkő Anett, Czeglédi Dorka, Veréb Xénia   Fotó: ASE Orosháza 

Vecsési SE–ASE Orosháza 3:7
NB I.-es női csapatbajnoki asztalitenisz-mérkőzés, Szeged. Orosházi győztesek: Czeglédi Dorka 2, Fehér Zsófia 2, Veréb Xénia 2, és a Czeglédi Dorka, Fehér Zsófia páros.

ATSK Szeged–ASE Orosháza 4:6
NB I., női, Szeged. Orosházi győztesek: Veréb Xénia 3, Czeglédi Dorka, Fehér Zsófia, és a Czeglédi Dorka, Fehér Zsófia páros.

Vecsési SE–Békési TEAM 5:5
NB I., női, Szeged. Békési győztesek: Ágota Csilla 3, Bácsi Boglárka, és az Ágota Csilla, Bácsi Boglárka páros.

ASE Orosháza–Békési TEAM 7:3
NB I., női, Szeged. Győztesek: Fehér Zsófia 3, Czeglédi Dorka 2, Veréb Xénia, és a Czeglédi Dorka, Fehér Zsófia páros, ill. Ágota Csilla 2, Bácsi Boglárka.

ATSK Szeged–Békési TEAM 7:3
NB I., női, Szeged. Békési győztesek: Ágota Csilla 2, és az Ágota Csilla, Bácsi Boglárka páros.

Verasztó Lajos

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában