Labdarúgás - NB III.

2024.02.17. 18:41

Szinte elfogyott a gyarmati csapat

Sérülések és betegségek miatt meglehetősen tartalékosan tesztelt szombaton a Füzesgyarmati SK NB III.-as labdarúgócsapata. A sárrétiek mindössze két cserével fogadták a szarvasi együttest, még az egyik kapusuk is mezőnyben játszott, így nyertek, a végén bebiztosítva sikerüket.

Bakulya Mihály

Kis Szabolcs a harmadik gyarmati találatot jegyezte

Fotó: Daru Andrea-archív fotó

Füzesgyarmati SK–Szarvasi FC 3–0 (0–0)

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés, Füzesgyarmat. Vezette: Bakos.

Füzesgyarmat: Fildan – Szabó M., Béres (Mező), Bódis, Soós, Jónyer, Kis Sz., Dlehány, Szakács (Zsibrita), Achim, Sándor. Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.

Szarvas: Jakab – Palik, Pilán M., Polonszki (Steinmacher), Máté, Bátori (Sztancsik), Furár, Simon, Magyar (Zahorán), Barna (Csányi), Endrefalvi. Edző: Sajben Gábor

Gólszerző: Szakács (49.), Jónyer (85.), Kis Sz. (89.).

Csapatszinten mindkét oldalon csapkodó volt a játék, a gyorsabb gyarmatiak több helyzetet is ki tudtak alakítani. Szünet után a gól is megérkezett, de kényszerű cseréket kellett végrehajtaniuk a piros-fehéreknek. A Szarvas előtt két lehetőség adódott egyenlítésre, de ezek kimaradtak, a mérkőzés utolsó negyedórájában pedig már a helyiek akarata érvényesült, akik sok helyzetükből kétszer is betaláltak, ezzel biztosítva be sikerüket.

Boros Tibor: – Sajnos rengeteg a sérültünk és betegünk is akad, emiatt még a kapusunkat is támadóként kellett szerepeltetünk. Ezzel együtt többen is minőségi játékot nyújtottak, legalább nyolc-tíz komoly gólszerzési lehetőségünk volt, viszont csak a hajrában sikerült bebiztosítanunk a győzelmet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában