Asztalitenisz

2024.02.18. 09:00

Szilágyi Lívia párosban ötödik

Budapesten, az Ormai László Csarnokban rendezte meg a MOATSZ az U19-es aranyfokozatú Budapest-bajnokságot.

Verasztó Lajos

Szilágyi Lívia

Forrás: MOATSZ

A viadalon a lányoknál asztalhoz állt két Békés vármegyei játékos. Szilágyi Lívia, a Békési TEAM 17 éves fiatalja egyéniben csoport másodikként jutott a főtáblára, ahol 3:2-re kikapott a pécsi Nagy Rebekától, így a 17–32. helyen zárt. Ceglédi Dorka, az ASE Orosháza játékosa csoport győztesként került a főtáblára, ahol 3:1-re nyert Szögi Szonja (ATSK Szeged) ellen, majd a nyolc közé jutásért nagy csatában 3:2-re kikapott Tanács Nórától (Ambrus Asztalitenisz Akadémia), így a 9–16. helyen végzett.

Párosban Szilágyi Lívia, a szegedi Hangai Flórával az oldalán a nyolc közé jutásért 3:0-ra győzött a  Fegyver Zsófia, Szalay-Berzeviczky Flóra (KSI, BVSC-Zugló) duó ellen, majd a négy közé jutásért 3:1-es vereséget szenvedett a későbbi győztes Nagy Judit, Nagy Rebeka (Pécsi EAC) kettőstől, így az 5–8. helyet szerezte meg. Czeglédi Dorka, a kecskeméti Polónyi Nórával az oldalán a nyolc közé jutásért 3:1-re kapott a ki pécsi Nagy Judit, Nagy Rebeka duótól. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában