Asztalitenisz

2024.02.12. 10:11

Szántosi Dávid párosban bronzérmes a fővárosban

Budapesten, az Ormai László Csarnokban rendezte meg a MOATSZ az Ács Gábor emlékversenyt, amely egyben felnőtt Budapest-bajnokság is volt.

Verasztó Lajos

Szántosi Dávid

Forrás: MOATSZ

A viadalon a férfiaknál Szántosi Dávid, a Szarvasi Körös ASE ifjúsági korú játékosa a 16 közé jutásért 4:0-ra győzte le Bíró Bálintot (BVSC-Zugló), majd a 8 közé jutásért 4:0-ra nyert Baranyai Domonkos (Celldömölki VVSE) ellen. Az elődöntőbe kerülésért a viadal első számú kiemeltjével Kishegyi Ákossal (Dunakeszi) drámai csatát vívott, végül 4:3-ra győzött a 22 éves dunakeszi játékos, úgy, hogy a döntő szettben 11:6-ra nyert, így Fest Attila edző tanítványa az 5–8. helyen végzett. 

Párosban Szántosi Dávid a celldömölki Huzsvár Erikkel az oldalán a nyolc közé jutásért 3:1-re verte a Krebs Bálint, Krebs Levente (Szerva ASE, DVTK) duót, majd a négy közé jutásért 3:0-ra nyertek a Fodor Csaba, Vörös Balázs (KSI) kettős ellen. A döntőbe jutásért Szántosiék 3:1-es vereséget szenvedtek a Katus Krisztián, Lung Dániel (TTC Lugau, Győri Elektromos) pártól, így bronzérmesek lettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában