Vívás

2024.02.28. 16:06

Minden asszóját megnyerte Liliána

A Zalaegerszegi Vívó Egylet öt éve megalakult Kerekesszékes Szakosztálya az utánpótlás versenyzők, és a hobbi vívók számára Esély Kupa néven meghívásos versenyt rendezett a napokban. A viadal célja az volt, hogy a nem élsportolók számára is lehetőséget biztosítson a versenyzés kipróbálására, valamint, hogy felhívja a figyelmet a fogyatékkal élő embertársainkra a Magyar Parasport Napja alkalmából.

Gajdács Pál

Csarnai Liliána

A vívók párbajtőr és tőr fegyvernemekben indulhattak sérültségi szint szerint A, B, illetve C kategóriákban. A békéscsabai Alföld Vívó Akadémia versenyzője, Csarnai Liliána kerekesszékes női párbajtőr B kategóriában indult és a nap folyamán egyik asszójában sem talált legyőzőre így aranyéremmel térhetett haza.

Csarnai Liliána

– Egy nagyon színvonalas rendezésű és jó hangulatú versenyen vagyunk túl – mondta Mecskó Máté, az AVA edzője, Csarnai Liliána felkészítője. – Köszönjük szépen a meghívást a Zalaegerszegi Vívó Egyletnek. Reméljük a jövőben még több hasonló eseményen vehetünk részt közösen. Nagyon büszke vagyok Lilire! Látszik a kemény és kitartó munkájának az eredménye.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában