Labdarúgás - NB III.

2024.02.17. 19:49

Jó képességű ellenfelet vert az Előre

Az Észak-keleti csoportban középcsapatnak számító Karcaggal gyakorolt szombaton az NB III.-as bajnokság két hét múlva esedékes rajtjára készülő Békéscsaba 1912 Előre. Az edzők megállapodása alapján az első félidő 60 percig tartott, szünet után viszont már a megszokott játékidőt töltötték a pályán az együttesek.

Bakulya Mihály

Tóth Mátéék kicsit fáradtabban mozogtak, ennek ellenére legyőzték a jó képességű karcagi csapatot

Fotó: Molnár Balázs

Békéscsaba 1912 Előre–Karcagi SE 2–1 (1–0)

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés, Békéscsaba. Vezette: Nemczov.

Békéscsaba: Póser – Kuzma, Albert, Bora, Mihály, Pusztai, Farkas M., Hodonicki, Tóth M., Sármány, Zádori. Játszott még: Krnács, Szabó Cs., Kovács G., Zvara, Komáromi, Pintér, Hulicsár, Himics. Vezetőedző: Csató Sándor.

Karcag: Feldisinecz – Aszalós, Győri Á., Csiki, Caba, Pataki, Karmacsi, Győri B., Székely, Vona, Erdei. Játszott még: Grosz, Kovács D., Nikic, Maruscsak, Constantinescu, Varga Zs., Béres.

Vezetőedző: Varga Attila.

Gólszerző: Hodonicki (37.), Zvara (80.), ill. Kovács D. (99.).

Jó iramban kezdtek a csapatok, az Előre volt a kezdeményezőbb a 20. percben föl is avatta a vendégek kapusát, de les miatt érvénytelenítve lett a találat. A játékrész középső harmadának végén a nagy kedvvel játszó Hodonicki góljában már nem volt kivetni való, ennek köszönhetően előnnyel fordulhattak a házigazdák. A második félidőre valamennyi csereemberét bevetette Csató Sándor. 

Az iram valamelyest alább hagyott, de a játék nyitott volt, így mindkét oldalon akadtak helyzetek. A 80. percben Zvara büntetőjéből növelte előnyét a hazai együttes. A játékrész második felében a frissebbnek tűnő karcagiak jobban kinyíltak, ez hozta meg a szépítést számukra.

Csató Sándor: – Túl vagyunk a felkészülés nehezén, mindenki becsületesen elvégezte az előírt munkát, ami látszott a mai mérkőzésen is. Fáradtabbak voltunk, ennek ellenére sok helyzetet dolgoztunk ki, de a befejezéseknél tompábbak és lassabbak voltunk. Szervezett ellenféllel találtuk magunkat szemben, amely jól védekezett és veszélyesen kontrázott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában