Kézilabda

2024.02.09. 12:35

Fodor Csenge: meghatódott a Békéscsabán lőtt gólja után

Bár általában nem foglalkozik a találataival, a Békéscsaba ellen szerzett gólja után mégis meghatódott Fodor Csenge, aki öt hónap kihagyás után tért vissza a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatába.

Gajdács Pál

Zöld mezben Fodor Csenge

Fotó: Bencsik Adam

Tavaly augusztus 19-i sérülését követően először játszott csütörtökön a győriek válogatott balszélsője, aki szombaton a CSM Bucuresti elleni Bajnokok Ligája-találkozón már ott volt meccskeretben, akkor azonban még nem kapott játéklehetőséget. Békéscsabán viszont pályára lépett és egy góllal vette ki a részét a vendégek 34–24-es sikeréből.

Általában nem szoktam foglalkozni a gólokkal, csapatszinten foglalkozunk a mérkőzéssel, de ez most számomra nyilván különleges volt. Kicsit meg is hatódtam, lepergett bennem az elmúlt öt hónap, nagyon jó érzés volt

 – idézte fel az M1 aktuális csatornának a 24 éves Fodor.

Előretekintve úgy fogalmazott: Debrecenben mindig ki-ki mérkőzéseket játszanak, de reméli, hogy szombaton a Bajnokok Ligája-csoportkörös összecsapáson ez nem így lesz. Már erre a találkozóra készülve forgatták a csapatot Békéscsaván, így frissen várják a szombati meccset, amelyen szeretnének javítani a CSM Bucurestitől elszenvedett vereség után, amellyel megszakadt a biztos csoportelső ETO veretlensége a BL jelenlegi kiírásában. Szerdán azt a Mosonmagyaróvárt fogadja a Győr a bajnokságban, amelytől szeptemberben idegenben meglepetésre 33–30-ra kikapott.

– Tartozunk a Mosonmagyaróvárnak, az őszi mérkőzésre – bár nem maradt bennünk – senki nem számított – szögezte le. Fodor kiemelte, hazai pályán szeretnének „visszavágni” a riválisnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában