Labdarúgás

2024.02.29. 07:44

A fiatalok megdolgoztatták a bizottságot

A megszokott keddi naptól eltérően, ezen a héten szerda délután ülésezett az MLSZ területi igazgatóság fegyelmi bizottsága (FEB). A napirendi pontokat a felnőtt kupa negyeddöntői, az ifjúságiak bajnoki és kupafordulója, továbbá az utánpótlás futsal-bajnokságok szolgáltatták.

Bakulya Mihály

A fiatalok nem aprózták, jócskán adtak munkát a grémiumnak, rajtuk kívül pedig egy edző is a hétvégi történések „áldozatául” esett. Nagypályán 3, teremben 4 mérkőzésre szól a leghosszabb eltiltás, ezen felül a berényiek kaptak pénzbüntetést, mert az egyik játékosukat jogosulatlanul próbálták szerepeltetni.

fegyelmi bizottság, sport, labdarúgás, békés vármegye
A fiatalok megdolgoztatták a bizottságot
Forrás: shutterstock

A nagypályán kiállított utánpótláskorú játékosok közül Onódi Patrik János (Sarkad U19) és Budai Dominik Béla (Elek U19) 3-3, Tofan Alex (Csabacsűd U19) és Pálhidai Milán (Mezőhegyes U19) 2-2, Nagy Roland (Tótkomlós U19), Szabó Roland (Doboz U19) és Gulácsi Gergő Tibor (Előre SE U17) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzéstől lett eltiltva, míg Kis Gergő (Berényi GYFC U19) 2 soron következő kupamérkőzésről fog hiányozni. A futsal-mérkőzéseken piros lapot kapó fiatalok esetében Varjas Tibor (Sárréti Gyöngyhalász U19) 4, Héder Tamás (Medgyesegyháza U17) és Horváth Olivér (Atletico U17) 3-3, Barát Martin (Medgyesegyháza U19) 2, Juhász Gábor (Sárréti Gyöngyhalász U19), Horváth Bálint (Gyulasport U19), Kovács Viktória (Gyulai Amazonok U17), Kurta Alma Imola (Gyulai Amazonok U17) és Balogh Benjámin (Berényi GYFC U15) 1-1 soron következő mérkőzést lesz kénytelen kihagyni.

A FEB ezen felül Horváth Henrik (Tótkomlósi TC) sportszakembert 3 soron következő kupamérkőzésre tiltotta el a kispadtól. A Berényi Gyermek FC sportszervezetét 20 000 forint pénzbüntetéssel sújtotta jogosulatlan játékos szerepeltetésének kísérlete miatt. Az áldozat, Gschwindt Tamás (Berényi GYFC U19) 2024. március 15-ig minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől lett eltiltva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában