Kézilabda

2024.02.13. 10:23

Előre NKSE U21: nem sok hiányzott a pontszerzéshez

Tizenegy másodperccel a dudaszó előtt lőtt góllal győzött az Algyő a Békéscsabai ENKSE U21 elleni a hétvégi fordulóból előrehozott NB II.-es női kézilabda-mérkőzésen. A Csongrád-Csanád vármegyeiek ezzel pontszámban beérték a második helyen álló lila-fehéreket.

Gajdács Pál

Sándor Réka hasznos játékkal segítette a csapatát.

Fotó: Bencsik Ádam

Sun Cégcsoport FKSE-Algyő–Békéscsabai Előre NKSE U21 23–22 (12–11)

NB II.-es női mérkőzés. Szeged, 80 néző. V.: Hovány, Ubornyák. 

Békéscsaba U21: TÓTH R. – Károlyi, Ádász 2 (1), UDVARI 7 (2), ANCSIN 1, SÁNDOR R. 5, Krajcsó 1. Csere: Madera-Domokos, Triffa (kapusok), TÉGLÁS 1, Gajdács, Kovács K. 1, Weigert 3, Varga H. 1. Edző: Fábián Csaba. Az Algyő legjobb dobói: Valaczkai-Rózsa, Miksi-Szécsi 5-5. Kiállítások: 2, ill. 4 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 5/3.

Fábián Csaba: – Végig kiélezett küzdelem folyt a pályán. Két gólnál nagyobb különbség nem alakult ki a mérkőzés folyamán. A védekezésünk önfeláldozó volt, de támadásban látszott az, hogy nem telt el egy egész nap sem az előző napi korosztályos bajnokink óta. Elsősorban a rendezetlen védelem elleni góljaink hiányoztak. A huszonhárom kapott góllal lehet mérkőzést nyerni, ha két ember nem rontja el a játékodat. Az egy pont így is benne volt, de az utolsó pillanatban a lövésünk a kapufán csattant. A körülményeket is figyelembe véve le a kalappal a lányok teljesítménye előtt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában