Labdarúgás

2024.02.22. 09:58

A védelembe és a szélre érkezett erősítés

A Békéscsaba 1912 Előre menedzsmentje két újabb labdarúgó szerződtetését jelentette be csütörtökön. A védelembe és a középpályára érkezett erősítés.

Bakulya Mihály

Forrás: Shutterstock/ illusztráció

A frissen bemutatott játékosokkal gyakorlatilag véglegesnek tekinthető az NB III.-as bajnokság Dél-keleti csoportját vezető gárda tavaszi kerete. A legújabb csabai labdarúgók közül belső védő pozícióba érkezett a 21 esztendős, közel kettőszáz centiméter magas Kovács Gergőt, aki Fehérgyarmaton kezdte pályafutását, legutóbb pedig a Szeged-Csanád Grosics Akadémia kettes számú alakulatában szerepelt, ellenfélként ott volt a pályán a két csapat október végi egymás elleni bajnokiján is.

himics lászló
Himics László

Támadó-középpályásként segíthet csapatnak a másik új szerzemény. A 22 éves Himics László Kisvárdáról került a lila-fehérek kötelékébe, a felkészülési mérkőzések, valamint a tréningek folyamán maximálisan meggyőzte a szakmai stábot alkalmasságáról. A játékos a 2020/2021-es idényben már az OTP Bank Ligában is bemutatkozhatott, úgyhogy a fiatal kora ellenére jelentős NB-s tapasztalattal bír.

Kovács Gergő
Kovács Gergő

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában