Sportlövészet

2024.02.12. 15:31

Bejutott 11 sámsoni lövész az országos döntőbe

Ismét remek hírekkel és eredményekkel tértek haza a sámsoni lövészek. A tehetséges fiatalok a hétvégén is öregbítették iskolájuk, településük hírnevét. Lássuk, miként.

Csete Ilona

A dobogó minden fokán álltak sámsoni lövészek. Fotó: Facebook

Ahogy arról trénerük, Virág Zoltán beszámolt, február 10-én a Szarvasi Honvédelmi Sportközpontban rendezték meg a Honvédelmi Sportszövetség által meghirdetett HS Lövész Kupa regionális döntőjét. A békéssámsoni lövész szakkört 14 versenyző képviselte, a legjobbak továbbjutottak a budapesti országos döntőbe, ahol képviselik iskolájukat és településüket.

Arról korábban hírportálunk is beszámolt, hogy remek feltételek mellett edzenek a lövészek, hiszen a községben példás összefogással, az önkormányzat támogatásával lőteret alakítottak ki egy évvel ezelőtt. Egyébként is nagy hagyományai vannak a sámsoni lövész klubnak. Igazi sikerkovácsok ők.

A legfrissebb eredmények általános iskola - leány kategóriában 

1. Csala Angelika, 2. Prágai Panna, 3. Holvár Vivien, 5. Kelemen Boglárka, 6. 

Szabó Vanda, 7. Nagy Noémi Hédi. Általános iskola - fiú: 1. Miklós Máté. Középiskolás - leány: 2. Mától Réka, 3. Bukta Noémi, 7. Fazekas Krisztina. 

Felnőtt - női: 1. Lányok Kamilla. Felnőtt - férfi: 1. Horváth Zoltán, 4. Kutasi József, 8. Szkurák Attila.

A 14 sámsoni versenyzőből 11 jutott tovább az országos döntőbe.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában