Asztalitenisz

2024.02.24. 15:49

Balogh Ágnes Kira vezetésével visszavágott a Békés

Mutatjuk a legfrissebb asztalitenisz eredményeket.

Verasztó Lajos

Békési TEAM–ATSK Szeged II. 13:5

NB II.-es vegyes mérkőzés, Békés. Békési győztesek: Balogh Ágnes Kira 4, Ágota Csilla 3, Szelei Ákos 2, Szilágyi Lívia 2, az Ágota Csilla, Balogh Ágnes Kira páros. 

A képen a remekül játszó Balogh Ágnes Kira Fotó: MOATSZ
Fotó: Szilvi Hoffer

A szombati találkozón a kéz sérülése miatt több hetet kihagyó Balogh Ágnes Kira remekül tért vissza, vezetésével fölényes győzelmet aratott a békési együttes, és ezzel visszavágott az őszi szegedi vereségért. 

HED-LAND Mezőberényi SE–Demeter Lehel ASE 18:0 

NB III., vegyes, Mezőberény. Győztesek: Csetle Zoltán 4, Molnár Gergely 4, Szűcs Sándor 4, Tóth Sándor 4, a Csetle Zoltán, Molnár Gergely, és a Szűcs Sándor, Tóth Sándor páros. 

A százszázalékos listavezető, rutinos játékosokat szerepeltető mezőberényiek a papírformának megfelelően magabiztosan győztek a tizenéves szarvasi fiatalok ellen.      

ASE Orosháza–Gyulai AK 10:8

NB III., vegyes, Orosháza. Győztesek: Farkas Dávid 4, Fehér Zsófia 4, Bohács Béla, a Farkas Dávid, Fehér Zsófia páros, ill. Sarkadi Árpád 2, Styr György 2, Várady Zsolt 2, Dihel Mihály, a Dihel Mihály, Várady Zsolt páros.   

A vármegyei rangadón a párosok után 1:1 volt az állás. A folytatásban nagy csatában Farkas Dávid és Fehér Zsófia vezetésével nyert az orosházi együttes a jól küzdő gyulaiak ellen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában