Teremlabdarúgás

2024.01.08. 07:28

Maradtak az ország elitjében a viharsarki sporik

A honi labdarúgó játékvezetők körében huzamosabb ideje tradíció, hogy közös rendezvénnyel indítják az évet. Az előttünk álló hétvégén 17. alkalommal rendezték meg számukra az országos Sípmester Fesztivált, melynek Veszprém adott otthont. Békés vármegyei válogatottja címvédőként negyedik helyen fejezte be a versengést vasárnap.

Bakulya Mihály

A viharsarki válogatott

 

A legjobban focizó viharsarki sporik az előző napon sikerrel vívták meg a csoportmérkőzéseiket, és két-két győzelemmel, illetve döntetlennel második helyen jutottak a legjobb nyolc közé. A vasárnapi kieséses rendszerű csatározás is jól indult, hiszen a négy közé jutásért 4–0-ra múlták felül Győr-Moson-Sopron együttesét, így már a négy között jártak. A folytatásban azonban elpártolt tőlük a szerencse. A Szabolcs-Szatmár-Bereg elleni elődöntő gól nélkül zárult, noha a békésiek két kapuvasat is rúgtak. A finálés helyet büntetőpontról elvégzett rúgások döntötték el, ebben pedig a szabolcsiak bizonyultak jobbnak 4:3-ra. Jöhetett a bronzmeccs, ahol ismét Baranya volt az ellenfél. Az előző napi 2–2-es csoportmeccset követően ezúttal a rivális koncentráltabb volt és 4–2-re győzött, ezzel bezsebelve a harmadik helyezettnek járó díjat, a viharsarkiak pedig negyedikek lettek, azaz sikerült megőrizniük az élcsapat státuszukat.

A győzelmet Szabolcs-Szatmár-Bereg szerezte meg, amely a döntőben egyetlen góllal múlta felül Bács-Kiskunt.

Végeredmény: 1. Szabolcs-Szatmár Bereg, 2. Bács-Kiskun, 3. Baranya, 4. Békés.

A vármegyei együttes névsora: Kovács Antal, Nemczov Márk, Fekete Zoltán, Kató Benedek, Takács Tamás, Hanyecz Bence, Belicza Bence, Csatári Tibor, Hajdú Dávid, Szántó Simon, Zahorecz Soma, Lovas László. Csapatvezetők: Iványi Zoltán, Medovarszki István, Viczián Mátyás. Delegált játékvezető: Barta Tibor.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában