Labdarúgás - NB III.

2024.01.03. 09:33

Fiatalokat tesztelnek Gyarmaton

Öt gyakorló mérkőzést játszik a téli felkészülési időszakban a Füzesgyarmati SK NB III.-as csapata. A sárréti piros-fehérek játékosai is otthoni futásokkal kezdik az év eleji munkát, az első közös összejövetelt január 20-án tartják.

Bakulya Mihály

A rutinosabb generációhoz tartozó Bartók István helye megingathatatlan a gyarmati öltözőben

Fotó: Daru Andrea

Mivel az alaposan megfiatalított gárda őszi szereplése meg sem közelítette a korábbi évek tradícióját, jelentős mozgás várható a keretben. Egy-két rutinos játékos mellett főként motivált és képzett ifjakban gondolkodnak erősítés gyanánt, ezért számos kiszemeltet tesztre fognak. Tervek szerint a jelöltek egy héttel korábban elkezdik a gyakorlást, és a január végi első felkészülési mérkőzésen sokuk további sorsa eldőlhet.
A cél természetesen a következő évi NB III.-as tagság megváltása lesz, az éppen csak bennmaradást érő pozícióban álló gárdánál, de mivel a középmezőny tömör a Dél-keleti csoportban, ez egyáltalán nem tűnik elérhetetlennek.

Az edzőmérkőzések rendje
Január 26., péntek, 15.00: Füzesgyarmati SK–Békéscsaba 1912 Előre II.
Február 3., szombat, 11.00: Füzesgyarmati SK–Karcagi SE
Február 10., szombat, 13.00: Füzesgyarmati SK–Sényő FC
Február 17., szombat, 11.00: Füzesgyarmati SK–Szarvasi FC
Február 25., vasárnap, 11.00: Gyulai TFC–Füzesgyarmati SK

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában