Kézilabda

2024.01.18. 11:16

Döntetlen Dabason

Bakulya Mihály

Képalá: Kepess Jánosék motiváltan kézilabdáztak

Fotó: Jenei Péter

A téli felkészülés során két hivatalos edzőmérkőzést játszik a Békési FKC NB I. B-s férfi együttese. Ebből az elsőt szerda délután letudta Padla József alakulata, amely döntetlenre végzett az élvonalbeli Dabas otthonában.

A házigazdáknál csupán a válogatottban szereplő Szöllősi Szabolcs neve nem szerepelt a jegyzőkönyvben, mindenki más rendelkezésre állt. A Dabas szerezte a találkozó első két gólját, ám azután olyannyira játékba lendült a Békés, hogy a félidő derekán 9–4-re már nála volt az előny. A hajráig állandósult ez a különbség, a vendéglátók csupán az utolsó percekben tudtak zárkózni, zsinórban szerzett három góllal. Szünet után is a nagy kedvvel harcoló viharsarkiak irányították a találkozó menetét, ami a gólok tekintetében is kiérződött. A 45. percben még öttel járt előrébb a békési gárda (20-25), ám azután megnyitotta a finist a hazai együttes és tíz minutával később 26–26-nál egalizált. Tovább tartott ez a lendület, a látogatók szíve azonban a helyén volt és 31–29-es hátrányból döntetlenre mentették az eredményt a finisben.

A békési csapat pénteken este a Budai Farkasok vendégeként újból pályára lép.

Dabas KC–Optimum Solar-Békési FKC 31–31 (13–15)

Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés. Dabas, 100 néző. Vezette: Garai, Varasdi.

Békés: Borbély – Kepess 2 (1), Haszilló 5 (1), Laufer 2, Árpási 4, Varsandán 1, Novák Zs. 1. Csere: Takács (kapus), Horváth L. 5 (1), Kovács Sz. 2, Dávid 1, Fedor 2, Mezei 5, Balogh B. 1, Sütő. Edző: Padla József. A Dabas legjobb góldobói: Dobrkovic 7, Bognár 6, Zdolik 5, Horvat 4 (2).

Kiállítások: 6, ill. 4 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 4/3.

 

Képalá: Kepess Jánosék motiváltan kézilabdáztak. Fotó: Jenei Péter 

01. 19. 16-os 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában