Sport horgászat

2024.01.18. 12:30

Békés vármegyei horgászok kerültek a válogatottakba

A Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége utánpótlás versenyhorgászai közül többen is képviseltetik magukat a nemzeti válogatottakban – közölte Facebook-oldalán a KHESZ Ifi Klub.

Papp Gábor

Khesz válogatottak

Fotó: KHESZ

Jó néhányan szereztek utánpótlás válogatott kerettagságot az úszós horgászsport szakágban is. Az utánpótlás U15 nemzeti válogatott keret tagja lett Polgár Bence, Rojkó Balázs, Szabó Barnabás. Az utánpótlás U20 nemzeti válogatott keret tagja lett ifj. Weigert Zsolt. Az utánpótlás U25 nemzeti válogatott keret tagjai közé került Pataki Sándor Adrián, Takács Martin, Vidó Roland, Lázár Krisztián.

Feeder Horgászsport Szakágban a Feeder U25 Nemzeti Válogatott keret tagja lett Lázár Krisztián, Pataki Sándor Adrián.

A Világbajnokságokra utazó csapatok esetében az úszós horgászsport szakágban az U15 Világbajnokság, Utánpótlás U15 Nemzeti Válogatott tagjai közé került Polgár Bence.

Az U25 Világbajnokság, Utánpótlás U25 Nemzeti Válogatott tagja lett Takács Martin, Vidó Roland.

A Feeder Horgászsport Szakág U25 Feeder világbajnokságra készülő csapat tagjai közé került Pataki Sándor Adrián és Vidó Roland. Amennyiben lehetőség van két csapat indítására, a második csapat tagja lesz Lázár Krisztián. A fiatal generáció tagjain kívül a Veterán Nemzeti Válogatott keretet erősíti ifj. Holler László körös-vidéki versenyhorgász is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában