Teremlabdarúgás

2024.01.09. 07:48

A Gyöngy Presszó nyerte az orosházi teremtornát

A békéscsabai Gyöngy Presszó csapata sikerével zárult vasárnap Orosházán az első alkalommal megrendezett SOCCA Zsuga Kupa elnevezésű teremlabdarúgó torna. Az esemény keretében 12 együttes küzdött meg az Eötvös sportcsarnokban.

Bakulya Mihály

Isaszegi Máté (zöld mezben) a legjobb mezőnyjátékosnak járó díjat is hazavihette

Fotó: Bohus Krisztián

A mezőny három csoportba sorolva vívott körmérkőzést, az első kettő, illetve a két legjobb harmadik helyezett jutott az egyenes kieséses szakaszba. Az 5×2 méteres kapu izgalmasabbá tette a mérkőzéseket, ezáltal több gólt láthattak a nézők. Érdekesség, hogy az első három helyet a B-jelű kvartettből továbbjutó trió szerezte meg. A Gyöngy Presszó a döntőbeli ellenfelét ekkor még 4–2-re győzte le, a fináléban viszont már nem bírt a Célfodball gárdájával. A 2–2-es végeredményt követően büntetőrúgások döntötték el a trófea sorsát, ebben pedig a csabai játékosok bizonyultak pontosabbnak.  
– Mindenképpen fontosnak tartottuk, hogy legyen karitatív jellege is a tornának, így a nézők a megváltott belépővel támogathatták a Vadvirág-Esély Klubot. Boldogok vagyunk, hiszen 360 ezer forinttal segíthettünk ezzel az összeggel, valamint a győztes csapat által felajánlott pénznyereménnyel. Az egész napos foci közepette a hangulatról a Redance Hip-Hop Crew is gondoskodott – nyilatkozta lapunknak a rendezvény szervezője, Harangozó Krisztián.

Eredmények. Csoportmérkőzések: Montana–Potenciál 4--1, Balekok–Dinamo Zerge 2–4, Potenciál–Dinamo Zerge 4–0, Montana–Balekok 5–4, Kárai Exclusive–Gyöngy Presszó 3–4, Orosházi BE–Célfodball 0–8, Kárai Exclusive–Orosházi BE 9–0, Gyöngy Presszó–Célfodball 4–2, Európa Pékség–Slüssz FC 1–3, Tili-Toli–Kisfaludy FC 5–1, Slüssz FC–Kisfaludy FC 1–0, Európa Pékség–Tili-Toli 1–1, Európa Pékség–Kisfaludy FC 3–2, Slüssz FC–Tili-Toli 1–3, Montana–Dinamo Zerge 2–0, Potenciál–Balekok 2–4, Kárai Exclusive–Célfodball 4–2, Gyöngy Presszó–Orosházi BE 10–1.
Kieséses szakasz. Negyeddöntők: Montana–Slüssz FC 4–1, Gyöngy Presszó–Európa Pékség 7–1, Célfodball–Tili-Toli 9–0, Kárai Exclusive–Potenciál 3–2. Elődöntők: Montana–Gyöngy Presszó 2–4, Kárai Exclusive–Célfotball 0–2. Bronzmérkőzés: Montana–Kárai Exclusive 2–3. Döntő: Célfodball–Gyöngy Presszó 2–2 (büntetőkkel: 4:5).
Különdíjak. Gólkirály: Wéber László (Gyöngy Presszó). Legjobb mezőnyjátékos: Isaszegi Máté (Montana). Legjobb kapus: Németh Roland (Célfodball). A legsportszerűbb csapat: Kárai Exclusive.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában