Úszás

2023.12.07. 21:27

Mikulás Kupa szenioroknak

Harmincnyolc klub több mint másfélszáz versenyzője lépett rajtkőre a szenioroknak megrendezett Mikulás Kupa úszóversenyen a hétvégén. A törökbálinti Cseh László Sportuszodában megrendezett kétnapos eseményen Békés vármegye is képviseltette magát három egyesülettel, illetve klubbal.

Beol.hu

Csirmaz Sándor a rendezvény első napján négy számban indult, és háromszor egyéni rekorddal állhatott dobogóra

Forrás: BMH

 

Szűkebb pátriánkból a Békéscsabai Szenior Úszó Egyesületet három, a Gyulai dr. Regele Károly Szenior Úszó Klubot egy, a Tótkomlósi Rozmárokat négy versenyző képviselte. A magyarokon kívül német, román, szerb és szlovák „öregek” vállalkoztak a monstre viadalon való megmérettetésre. Egybehangzó vélemény volt a résztvevők körében, hogy az évzáró verseny kimondottan jó hangulatú volt, szinte mindenki szeretne jövőre is visszatérni ebbe a pazar kis 25 méteres fedett uszodába.

A megyei nyolc induló mindegyike nyert érmet, többen fél tucatnál is többet. Íme a Békés vármegyei dobogósok: Apatóczki István (Tótkomlós), Csepeli Pálma (Gyula), Csirmaz Sándor (Békéscsaba), Csomai Zsolt (Békéscsaba), Kancsó János (Tótkomlós), Kukucskáné Pálca Réke (Tótkomlós), Sallai Katalin (Békéscsaba), Varga Liliána (Tótkomlós).

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában