Úszás

2023.12.07. 21:27

Mikulás Kupa szenioroknak

Harmincnyolc klub több mint másfélszáz versenyzője lépett rajtkőre a szenioroknak megrendezett Mikulás Kupa úszóversenyen a hétvégén. A törökbálinti Cseh László Sportuszodában megrendezett kétnapos eseményen Békés vármegye is képviseltette magát három egyesülettel, illetve klubbal.

Beol.hu

Csirmaz Sándor a rendezvény első napján négy számban indult, és háromszor egyéni rekorddal állhatott dobogóra

Forrás: BMH

 

Szűkebb pátriánkból a Békéscsabai Szenior Úszó Egyesületet három, a Gyulai dr. Regele Károly Szenior Úszó Klubot egy, a Tótkomlósi Rozmárokat négy versenyző képviselte. A magyarokon kívül német, román, szerb és szlovák „öregek” vállalkoztak a monstre viadalon való megmérettetésre. Egybehangzó vélemény volt a résztvevők körében, hogy az évzáró verseny kimondottan jó hangulatú volt, szinte mindenki szeretne jövőre is visszatérni ebbe a pazar kis 25 méteres fedett uszodába.

A megyei nyolc induló mindegyike nyert érmet, többen fél tucatnál is többet. Íme a Békés vármegyei dobogósok: Apatóczki István (Tótkomlós), Csepeli Pálma (Gyula), Csirmaz Sándor (Békéscsaba), Csomai Zsolt (Békéscsaba), Kancsó János (Tótkomlós), Kukucskáné Pálca Réke (Tótkomlós), Sallai Katalin (Békéscsaba), Varga Liliána (Tótkomlós).

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában